2011. július 27., szerda

Saáry Éva: Olajtornyok az Egyenlítő alatt - Jelenlegi ára: 1 655 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Olajtornyok az Egyenlítő alattA könyv listaára: 1950 Ft. Leírás:
A rövid lélegzetű írásokból felépülő kötet révén az ötvenes-hatvanas évek Afrikájának megannyi a magyar olvasó számára ma is ellenállhatatlanul egzotikus zamatát, hangulatát ismerhetjük meg közvetlen közelről. A szerző ötvenhatos menekültként került a fekete kontinensre, ahol két évtizedig dolgozott olajkutatóként. Fordulatokban gazdag, különleges életútját megörökítő emlékiratait nemrég vehette kézbe az érdeklődő olvasó. (Elvarázsolt kert 200914231) Az ars poeticaként is olvasható nyitó írás a gyermekkori olvasás élményéből, és mindenek előtt a Tizenötéves kapitányhoz kötődő szenvedélyes kapcsolatból eredezteti azt a kalandvágyat, amely végül Afrikába vezette. Hogy hogyan, azt az Emlékezés az 1957-es esztendőre című írás meséli el. A továbbiakban két ciklusba szerkesztve sorjáznak a hangulatos és kifejező etűdök. Az első részben Gabon jellegzetes helyszínei, figurái és a francia gyarmat hétköznapjai szolgáltatják a témát. A mérnökök és a többi fehér ember mellett megjelennek az őket kiszolgáló, a tradicionális és modern világ határán álló meghasonlott bennszülöttek. A második részbe foglalt útirajzok Kongóval, a hajdani Brazza- és Léopoldville-lel ismertetnek meg, és az Albert Schweitzerrel való személyes találkozás emlékét örökítik meg. Az éles szemmel, a különleges benyomásokra nyitottan megrajzolt portrék hiteles és érzékletes módon idézik fel az egyenlítői természettel való találkozás élményét és az egykori gyarmati társadalom életét. Az Ünnepi Könyvhét kiadványaként megjelenő munkát a kisméretű fekete-fehér fényképekből összeállított képmelléklet gazdagítja. ISBN: 978-963-9596-48-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 655 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 16:53
. Saáry Éva: Olajtornyok az Egyenlítő alatt - Jelenlegi ára: 1 655 Ft

Fontos