2011. szeptember 29., csütörtök

RITKASÁG - Valóban természetes holdkő karkötő - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Az aukció tárgya egy garantáltan természetes, páratlan holdkő karkötő, melynek mérete kb 17cm (gumis, tehát 17-21cm).
A szemek mérete kb. 8mm.
Egyedi méretre is kérhető. A megoldás egyszerű -> "Kérdezek az eladótól! "
Mi a különbség a természetes és mesterséges holdkő között?
A holdkövek közötti különbséget sokan nem ismerik. Ez nem csoda, hiszen az utánzat gyöngyök legtöbbször már a gyárból kikerülve holdkő (a kínaiaknál gyakran Sri Lanka) néven kerülnek a nagykereskedelmekbe, az ékszerpiacra és a tapasztalatlan kereskedők kezébe, megjegyzés nélkül.
A természetes holdkő általában nem átlátszó, szürkésfehér-kérmfehér színű, itt-ott fekete foltokkal. Némely esetben a követ forgatva (főleg a válogatott drágakövekben és kabosonokban) kékes-szivárvány színű csillogás fedezhető fel. Ezt a csillogást utánozzák le a mesterséges holdkővel, (hivatalosan opalit, üvegopál) ami a természetes holdkővel ellentétben mindig áttetsző, jellegzetesen kék, egységes színű (lásd opalit aukcióim a vaterán). A természetes holdkő igen drága (korábban összesen csak 2, viszont gyönyörű igazi holdkő/ezüst karkötő volt fönt a vaterán, áruk több mint 9ezer forint egyenként)
A tömegtudat hatása miatt mindkét holdkő tulajdonsága hasonló. Az opalit és a holdkő mindent felerősítenek (így médiumok, írók közkedvelt köve), a nőiesség, a feminin energiák kövei. Telihold kivételével kiegyenlítő hatásúak és segítik a befogadást. A fiatalok és a gyerekek az opalitot jobban kedvelik színük és vidító hatásuk miatt, míg a természetes holdkő egy jobban kommunikáló, magasztos energiát hordoz magában és benne van a Földanya rezgése is.
A kép illusztráció, az aktuális gyöngyök nagyon hasonlóak, és sok esetben jobban csillognak.
Tekintse meg a többi termékemet is ide kattintva: spherayoham további portékái
Spóroljon a szállításon! -> Vásároljon több terméket egy héten belül és fizessen csak egyszer postaköltséget! Személyesen is átvehető.
Kellemes vásárlást!


Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Az aukció vége: 2011-09-27 16:44
. RITKASÁG - Valóban természetes holdkő karkötő - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Fontos